Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen lms@uet.edu.al. Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Picture of UET LMS Admin
  Manuali i studentit për UET LMS
  by UET LMS Admin - Thursday, 16 March 2017, 2:25 PM
   

  Të nderuar studentë të UET,

  Bashkëngjitur këtij njoftimi  do të gjeni manualin e studentit për sistemin UET LMS.

  Për çdo paqartësi, jeni të lutur të komunikoni me email në adresën lms@uet.edu.al.

  Suksese
  Kliko këtu për të shkarkuar manualin

  Picture of UET LMS Admin
  Aktivizimi i lëndëve për semestrin e dytë 2016-2017
  by UET LMS Admin - Wednesday, 8 March 2017, 1:26 PM
   

  Të nderuar studentë dhe pedagogë!


  Ju njoftojmë se duke filluar nga sot, janë aktive në platformën UET LMS lëndët e semestrit të dytë për çdo student dhe pedagog të UET! Çdo komunkim/njoftim dhe shkëmbim materialesh mësimore për çdo lëndë do të kryhet përmes kësaj platforme!

  Gjithashtu është finalizuar edhe orari i personalizuar për çdo student dhe pedagog!

  Për çdo paqartësi ju lutem na kontaktoni në adresën lms@uet.edu.al


  Suksese

  UET LMS

  lms@uet.edu.al 

  Picture of UET LMS Admin
  Vleresimi i pedagogut nga studentet!
  by UET LMS Admin - Tuesday, 21 February 2017, 6:27 PM
   

  Të nderuar studentë të Universitet Europian të Tiranës!

  Sikurse çdo fund semestri akademik, Universiteti Europian i Tiranës i ofron mundësinë çdo studenti të UET që të japë vlerësimin/opinionin e tij për pedagogët e UET me të cilët ka zhvilluar mësim gjatë semestrit!

  Procesi i vlerësimit ...

  Read the rest of this topic
  (225 words)