Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen lms@uet.edu.al. Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Picture of UET LMS Admin
  Vlerësimi i pedagogut nga studentët; Semestri i dytë 2016-2017!
  by UET LMS Admin - Wednesday, 7 June 2017, 12:42 AM
   

  Të nderuar studentë të Universitet Europian të Tiranës!

  Duke ju falënderuar për pjesëmarrjen tuaj në vlerësimin e pedagogut gjatë semestrit të parë 2016-2017, ju njoftojmë se ka filluar vlerësimi i pedagogut për semestrin e dytë. UET i ofron mundësinë çdo studenti të japë vlerësimin/opinionin e ...

  Read the rest of this topic
  (237 words)
  Picture of UET LMS Admin
  Manuali i studentit për UET LMS
  by UET LMS Admin - Thursday, 16 March 2017, 2:25 PM
   

  Të nderuar studentë të UET,

  Bashkëngjitur këtij njoftimi  do të gjeni manualin e studentit për sistemin UET LMS.

  Për çdo paqartësi, jeni të lutur të komunikoni me email në adresën lms@uet.edu.al.

  Suksese
  Kliko këtu për të shkarkuar manualin

  Picture of UET LMS Admin
  KALENDARI AKADEMIK 2016 - 2017
  by UET LMS Admin - Tuesday, 8 November 2016, 10:54 AM
   

  Te nderuar studente dhe pedagoge,

  Bashkelidhur gjeni kalendarin akademik te UET (2016-2017) per te tre ciklet e studimit (Bachelor, Master, Doktorature).