Site news

KALENDARI AKADEMIK 2016 - 2017

 
Picture of UET LMS Admin
KALENDARI AKADEMIK 2016 - 2017
by UET LMS Admin - Tuesday, 8 November 2016, 10:54 AM
 

Te nderuar studente dhe pedagoge,

Bashkelidhur gjeni kalendarin akademik te UET (2016-2017) per te tre ciklet e studimit (Bachelor, Master, Doktorature).