Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen [email protected] Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Picture of UET LMS Admin
  ORARI MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL_SEM I _2018-2019
  by UET LMS Admin - Friday, 14 December 2018, 4:42 PM
   

  Të nderuar pedagogë dhe studentë!

  Bashkëlidhur gjeni Orarin Përfundimtar, Master Shkencor dhe Master Profesional, Sem I, 2018-2019.

  Picture of UET LMS Admin
  ORARI_SEMESTRI I PARE_ BACHELOR 2018-2019
  by UET LMS Admin - Friday, 14 December 2018, 4:39 PM
   

  Të nderuar pedagogë dhe studentë!

  Bashkëlidhur gjeni Orarin e Semestrit të Parë, Bachelor.


  Available courses

  Testim hyres per Anglisht

  lende per testime

  Ketu studentet mund te shohin guida ne forme tekst, pdf, video dhe formate te tjera rreth sistemit UET LMS, apo sisteme te tjera elektronike te UET. 

  Lende test per qellime trajnimi te pedagogeve.

  Ketu pedagoget mund te bejne testime ne rolin e pedagogut per hedhjen e materialeve, njoftimeve, ngjarjeve (eventeve), etj, perpara se ti kryejne ne lendet e tyre perkatese..

  Trajnimi per sistemin UET LMS