Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen lms@uet.edu.al. Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Picture of UET LMS Admin
  ORARI_SEMESTRI I PARE_ BACHELOR 2018-2019 (I PERDITESUAR)
  by UET LMS Admin - Sunday, 21 October 2018, 5:43 PM
   

  Të nderuar pedagogë dhe studentë!

   

  Bashkëlidhur gjeni Orarin e Semestrit të Parë, Bachelor (I PERDITESUAR).

  Çdo student gjen orarin e grupit ku bën pjesë me anë të opsionit (Filter).

   

  Orarin do ta gjeni të afishuar gjithshatu pranë çdo departamenti.

   

   

  Dr. Besarta Vladi

  Sekretare e Përgjithshme UET   

  _______________________

  UET shpk

  Ad.:      Blv. "Gjergj Fishta",  Nd 70,  H1,  Tirana, Albania

  Tel.:     +355 4 24 21 806

  Fax:     +355 4 22 31 668

  E-mail: besarta.vladi@uet.edu.al 

  Tags:
  Picture of UET LMS Admin
  Sezoni i Riprovimeve (Vjeshtë 2018) - Raundi I, II, III
  by UET LMS Admin - Saturday, 1 September 2018, 11:37 AM
   

  Te nderuar pedagoge dhe studente te UET.

  Bashkelidhur gjeni orarin e sezonit te Riprovimeve (Vjeshtë 2018) - Raundi I, II, III

   Sezoni i Riprovimeve Vjeshte 2018

   

  Available courses

  A course with different H5P content types (examples from the H5P home page and others)

  Testim hyres per Anglisht

  lende per testime

  Ketu studentet mund te shohin guida ne forme tekst, pdf, video dhe formate te tjera rreth sistemit UET LMS, apo sisteme te tjera elektronike te UET. 

  Lende test per qellime trajnimi te pedagogeve.

  Ketu pedagoget mund te bejne testime ne rolin e pedagogut per hedhjen e materialeve, njoftimeve, ngjarjeve (eventeve), etj, perpara se ti kryejne ne lendet e tyre perkatese..

  Trajnimi per sistemin UET LMS