Site news

ORARI_SEMESTRI I PARE_ BACHELOR 2018-2019

 
Picture of UET LMS Admin
ORARI_SEMESTRI I PARE_ BACHELOR 2018-2019
by UET LMS Admin - Friday, 14 December 2018, 4:39 PM
 

Të nderuar pedagogë dhe studentë!

Bashkëlidhur gjeni Orarin e Semestrit të Parë, Bachelor.