Site news

ORARI MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL_SEM I _2018-2019

 
Picture of UET LMS Admin
ORARI MASTER SHKENCOR & PROFESIONAL_SEM I _2018-2019
by UET LMS Admin - Friday, 14 December 2018, 4:42 PM
 

Të nderuar pedagogë dhe studentë!

Bashkëlidhur gjeni Orarin Përfundimtar, Master Shkencor dhe Master Profesional, Sem I, 2018-2019.