Site news

UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B

 
Picture of UET LMS Admin
UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B
by UET LMS Admin - e enjte , 30 maj 2019, 02:16
 

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në kuadrin e UET Open Weeks, Dita e humaniteteve në UET, me një axhendë të zgjeruar që përfshin panairin e punës, workshop dhe forume.

Aktivitetet sipas axhendës zhvillohen ditën e enjte, datë 30 Maj 2019, UET.