Site news

General news and announcements

DiscussionStarted byGrupiRepliesLast post
Njoftime punesimi! 0 UET LMS Admin
Mar , 13 Gsh 2019, 17:08
UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Mër , 5 Qer 2019, 22:45
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana. 0 UET LMS Admin
Enj , 30 Maj 2019, 20:59
UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Enj , 30 Maj 2019, 02:17
UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Mër , 22 Maj 2019, 18:49
KALENDARI AKADEMIK 2018-2019 (i ndryshuar) 0 UET LMS Admin
Mar , 22 Jan 2019, 17:41