Site news

UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

 
Picture of UET LMS Admin
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.
by UET LMS Admin - Thursday, 30 May 2019, 8:58 PM
 

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

Aktiviteti  zhvillohet ditën e premte, datë 31 Maj 2019, UET.

 

Ju mirëpresim!

 

Tags: