Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen lms@uet.edu.al. Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Njoftim mbi ditën e nesërme, datë 28.02.2024!

  by UET LMS Admin -

  Përshëndetje!

  Uroj të jeni  mirë!

  Për arsye të masave të marra nga Policia e Shtetit për bllokimin e rrugëve, për shkak të zhvillimit të Samitit për Ukrainën në Tiranë, ju njoftojmë se nesër e Mërkurë, datë 28 Shkurt 2024 do të jetë pushim për stafin dhe studentët dhe do të zëvendësohet në një ditë tjetër.  Faleminderit!

  Rovena KUSHTA

  Zyra e Burimeve Njerëzore

  Subject (hidden)

  This post is currently hidden, most likely because you need to post in the discussion first and forum post notifications must be sent. Another possibility is that the current time is not within the display period set for the post.

  Subject (hidden)

  This post is currently hidden, most likely because you need to post in the discussion first and forum post notifications must be sent. Another possibility is that the current time is not within the display period set for the post.
  Older topics...

  Available courses

  Project KALCEA revolves around the creation of a consortium of partner organizations, institutions and Industry Sector representatives that shall mediate the implementation of the principles of the Knowledge Triangle (KT) – education, research and innovation – in their respective domains.

  Its main aim is to create a systematic and structural approach for the efficient implementation of the principles mentioned above, and by doing so, creating an institutional framework that integrates education, research and innovation in its core functions.

  In this context, the following objectives have been foreseen:

  • Introducing KT principles;
  • Developing a structured cooperation between HEIs, the Industry Sector and research institutions;
  • Creating the “Smart Platform”;
  • Introducing “Living Labs/Learning Factories”;
  • Establishing Knowledge Innovation Centers (KICs) that funnel innovativeness in the research cooperation process;
  • Developing vocational courses in Sustainable Energy (SE).

  Ecuria e Doktorantit ne Programin e Doktoratures


  Kontroll antiplagjiature.
  Perdor kodin "2023"per tu veteregjisruar.

  Keshilli Studentor

  What does SmartAL stand for?

  SmartAl is an Erasmus+ Capacity Building project lead by CIHEAM, Montpellier and funded by the European Commission. The three-year project is envisaged to operate in Albanian Universities by bringing in the experience of European partners. The main objective of the project is to address the new identified job market needs induced by the new and forthcoming public policies in Albania. Some of the envisaged activities are job market review & training needs analysis; booklet of didactic materials; 9 module description fiches; Teachers Capacity building for modules co-conception; quality assurance.

  The main objective is declined in several specific objectives:

  1. Strengthen the linkages between the universities and job provider institutions at central and local level.
  2. Improve the theoretical and practical knowledge of master’s students on territory administration, agricultural policies, rural development and innovation as well as their negotiation and participative decision-making skills.
  3. Design at least 9 shared specific teaching modules filling the gap between the existing offer and the market job needs.
  4. Offer to Albanian teaching staff innovative tools and methodologies.
  5. Improve the matching of academic requirements with professional needs during the practical internship period.
  6. Consolidate collaboration among Albanian HEIs and create synergies and complementarities among the study programs they provide to their own audience.
  7. Develop a long term blended research network of EU and Albania researchers on these thematic.
  8. Collaborate to the capacity building and generational renewal of Albanian University staff.


  PPP

  lende per testime

  Testim online per Bazat e Informatikes

  Testim hyres per Anglisht

  lende per testime

  Ketu studentet mund te shohin guida ne forme tekst, pdf, video dhe formate te tjera rreth sistemit UET LMS, apo sisteme te tjera elektronike te UET. 

  Lende test per qellime trajnimi te pedagogeve.

  Ketu pedagoget mund te bejne testime ne rolin e pedagogut per hedhjen e materialeve, njoftimeve, ngjarjeve (eventeve), etj, perpara se ti kryejne ne lendet e tyre perkatese..

  Trajnimi per sistemin UET LMS