Site news

General news and announcements

DiscussionStarted byGroupRepliesLast post
Vijimi i mesimit ne Universitetin Europian te Tiranes 0 UET LMS Admin
KALENDARI AKADEMIK 2019-2020 0 UET LMS Admin
UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana. 0 UET LMS Admin
UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin