Site news

UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

 
Picture of UET LMS Admin
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.
by UET LMS Admin - e enjte , 30 maj 2019, 20:58
 

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

Aktiviteti  zhvillohet ditën e premte, datë 31 Maj 2019, UET.

 

Ju mirëpresim!

 

Tags: