Site news

UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

by UET LMS Admin -
Number of replies: 0

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

Aktiviteti  zhvillohet ditën e premte, datë 31 Maj 2019, UET.

 

Ju mirëpresim!

 

Tags: