Site news

UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B

UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B

by UET LMS Admin -
Number of replies: 0

Përshëndetje,

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në kuadrin e UET Open Weeks, Dita e inovacionit në UET, me një axhendë të zgjeruar që përfshin panairin e punës, workshop dhe forume.

Aktivitetet sipas axhendës në poster zhvillohen ditën e enjte, datë 6 Qershor 2019, UET.

  

Ju mirëpresim!