Site news

General news and announcements

DiscussionStarted byGroupRepliesLast post
Njoftime punesimi! 0 UET LMS Admin
Tue, 13 Aug 2019, 5:08 PM
UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Wed, 5 Jun 2019, 10:45 PM
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana. 0 UET LMS Admin
Thu, 30 May 2019, 8:59 PM
UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Thu, 30 May 2019, 2:17 AM
UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
Wed, 22 May 2019, 6:49 PM
KALENDARI AKADEMIK 2018-2019 (i ndryshuar) 0 UET LMS Admin
Tue, 22 Jan 2019, 5:41 PM