Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen [email protected] Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Immagine UET LMS Admin
  UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B
  di UET LMS Admin - mercoledì, 22 maggio 2019, 18:48
   

  Përshëndetje,

  Universiteti Europian i Tiranës, organizon UET OPEN WEEKS.

  Në kuadër të UET OPENS WEEK, më datë 23 Maj, Ora 10.00, Godina B (Holli), organizohet Pananiri i Punës për Fakultetin e Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

  Panairi i Punës, këtë vit prezantohet ...

  Leggi il resto dell'argomento
  (199 parole)
  Immagine UET LMS Admin
  KALENDARI AKADEMIK 2018-2019 (i ndryshuar)
  di UET LMS Admin - martedì, 22 gennaio 2019, 17:41
   

  Të nderuar kolegë,

  Bashkëlidhur gjeni Kalendarin Akademik 2018-2019 (i ndryshuar), në të cilin është pasqyruar kërkesa e shumë studentëve për të patur 1 javë pushim përpara sezonit të provimeve përfundimtare të Sem. I-rë. Për rrjedhojë, siç do të shikoni edhe në kalendar, java e pushimit per ...

  Leggi il resto dell'argomento
  (93 parole)

  Corsi disponibili

  Testim hyres per Anglisht

  lende per testime

  Ketu studentet mund te shohin guida ne forme tekst, pdf, video dhe formate te tjera rreth sistemit UET LMS, apo sisteme te tjera elektronike te UET. 

  Lende test per qellime trajnimi te pedagogeve.

  Ketu pedagoget mund te bejne testime ne rolin e pedagogut per hedhjen e materialeve, njoftimeve, ngjarjeve (eventeve), etj, perpara se ti kryejne ne lendet e tyre perkatese..

  Trajnimi per sistemin UET LMS