Mire se erdhe ne sistemin UET LMS te menaxhimit online te mesimdhenies


Nese jeni student prane UET dhe nuk keni marre ende te dhenat per aksesin tuaj ne sistemet e elektronike te universitetit, ju lutem shkruajni nje email ne adresen lms@uet.edu.al. Ne kete email ju duhet te specifikoni te dhenat tuaja si: Emer, Atesi, Mbiemer, Fakulteti, Niveli i studimit, Dega, viti i regjistrimit.

Suksese
UET LMS


____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


  Site news

  Picture of UET LMS Admin
  UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B
  by UET LMS Admin - e mërkurë , 5 qershor 2019, 22:45
   

  Përshëndetje,

  Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në kuadrin e UET Open Weeks, Dita e inovacionit në UET, me një axhendë të zgjeruar që përfshin panairin e punës, workshop dhe forume.

  Aktivitetet sipas axhendës në poster zhvillohen ditën e enjte, datë 6 Qershor 2019, UET.

    

  Ju mirëpresim!

   
  Picture of UET LMS Admin
  UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.
  by UET LMS Admin - e enjte , 30 maj 2019, 20:58
   

  Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana.

  Aktiviteti  zhvillohet ditën e premte, datë 31 Maj 2019, UET.

   

  Ju mirëpresim!

   

  Tags:
   
  Picture of UET LMS Admin
  UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B
  by UET LMS Admin - e enjte , 30 maj 2019, 02:16
   

  Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në kuadrin e UET Open Weeks, Dita e humaniteteve në UET, me një axhendë të zgjeruar që përfshin panairin e punës, workshop dhe forume.

  Aktivitetet sipas axhendës zhvillohen ditën e enjte, datë 30 Maj 2019, UET.

   
  Picture of UET LMS Admin
  UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B
  by UET LMS Admin - e mërkurë , 22 maj 2019, 18:48
   

  Përshëndetje,

  Universiteti Europian i Tiranës, organizon UET OPEN WEEKS.

  Në kuadër të UET OPENS WEEK, më datë 23 Maj, Ora 10.00, Godina B (Holli), organizohet Pananiri i Punës për Fakultetin e Shkencave Juridike, Politike dhe Marrëdhënieve Ndërkombëtare.

  Panairi i Punës, këtë vit prezantohet ...

  Read the rest of this topic
  (199 fjalë)

  Kurset e disponueshme

  Testim hyres per Anglisht

  lende per testime

  Ketu studentet mund te shohin guida ne forme tekst, pdf, video dhe formate te tjera rreth sistemit UET LMS, apo sisteme te tjera elektronike te UET. 

  Lende test per qellime trajnimi te pedagogeve.

  Ketu pedagoget mund te bejne testime ne rolin e pedagogut per hedhjen e materialeve, njoftimeve, ngjarjeve (eventeve), etj, perpara se ti kryejne ne lendet e tyre perkatese..

  Trajnimi per sistemin UET LMS