Site news

General news and announcements

DiscussioneIniziato daGruppoReplicheUltimo intervento
UET OPEN WEEKS - Dita e inovacionit në UET, Datë 06 Qershor; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
mer, 5 giu 2019, 22:45
UET Alumni Festival 10, për të festuar së bashku nën tingujt e muzikës live nga UET Band dhe DJ Flor Bana. 0 UET LMS Admin
gio, 30 mag 2019, 20:58
UET OPEN WEEKS - Datë 30 maj; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
gio, 30 mag 2019, 02:16
UET OPEN WEEKS - PANAIRI I PUNES - Datë 23 maj; Ora: 10.00; Holli Godinës B 0 UET LMS Admin
mer, 22 mag 2019, 18:48
KALENDARI AKADEMIK 2018-2019 (i ndryshuar) 0 UET LMS Admin
mar, 22 gen 2019, 17:41